Frequently Asked Question

 

QUESTION 1:

How many flavor or popcorn you have?

Answer:
We have 19 at the moment.

QUESTION 2:

Which flavor/product is your best seller?

Answer:
Our butter caramel popcorn, Dark chocolate, cheese popcorn and tomato popcorn are selling FAST! You should also try our Pop Rock Chocolate, it’s a little something to melt and get surprised with.

QUESTION 3:

FREE tasting?

Answer:
Yes, it’s FREE! You can try our entire snack range at all our outlet.

QUESTION 4:

What’s mushroom popcorn?

Answer:
There are 2 type of popcorn, which is butterfly popcorn and mushroom popcorn. Butterfly popcorn can be found at most cinema and its shape are uneven, while mushroom popcorn is naturally in round shape, it provides better mouthfeel and taste better. We only use Non-GMO popcorn maize for our product.

QUESTION 5:

What’s Non-GMO?

Answer:
GMO stands for “genetically modified organism”, it means that the plant or animal are modified in a way that it does not occur or growth in its original natural way for a certain reason. We only use Non-GMO popcorn maize to pop our popcorn.

QUESTION 6:

How about other product? Is it safe to eat?

Answer:
Yes, we only use the finest ingredient for our snack recipe, and we never stop searching for better quality ingredient and solution, so that you can have a peace of mind when snacking with us.

QUESTION 7:

How many outlets you have now?

Answer:
We have 20 outlets in South East Asia at the moment, and we are expanding.

QUESTION 8:

Are you open for franchise/license/collaborate?

Answer:
Yes, we do. Please email your enquiry and contact thru sg@eurekasnack.com. We will have our person in charge to contact you when we receive your email enquiry.

QUESTION 9:

I have a marketing proposal to offer. Who should I contact?

We are looking for sponsorship for our event. Who should we contact?

Answer:
You can send in your enquiry to sg@eurekasnack.com for marketing related matter.

QUESTION 10:

I have product/service/ingredient to offer. Who should I contact?

Answer:
You can send in your product/service profile to sg@eurekasnack.com, we shall contact you if we are interested in your product/service.

QUESTION 11:

Do you offer corporate discount for bulk order?

Answer:
Yes we do. We are able to customize for your bulk corporate order. Do send us an email on your budget and corporate event to sg@eurekasnack.com